Over ons

Sjefke Janssen, ooit een grote naam en waardig kampioen op de weg. Tegenwoordig nog steeds een grote naam, maar dan als speciaalzaak met werkplaats en meetcentrum voor de wielersport.

Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment aan racefietsen en mtb-fietsen van de twee topmerken Ridley en Isaac en diverse fietskleding en accessoires van onder andere RH+, Lazer, Lake en Northwave.

Sjefke, de wielrenner

Sjefke werd twee keer – in 1947 en 1949 – Nederlands kampioen op de weg op de Cauberg te Valkenburg. Binnen een tijdsbestek van negen jaar meldde Sjefke zich negen keer bij de eerste tien in het klassement. Ook een derde plaats op het wereldkampioenschap op de weg in het Franse Reims prijkt op de palmares van de frêle coureur. Bovendien kan hij zich beroemen op vier starts in de Tour de France en tal van internationale wedstrijden.

‘Sjefke janssen bikes is groot geworden door klein te blijven’

Ons adres

Onze winkel, het meetcentrum en de werkplaats is gelegen aan de Stationstraat 54 in Elsloo.
Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactgegevens of bezoek de zaak om u daar te laten informeren over onder andere onze racefietsen en mtb-fietsen van Ridley en Isaac.

Ons adres
Stationsstraat 54
6181 AJ Elsloo
T + 31 (0) 46-4371763
info@sjefkejanssenbikes.nl